Team member

Send Me Anywhere

Send Me Anywhere verzorgt wereldwijd unieke verrassingsreizen op maat!

Ons team bestaande uit Iris, Cynthia, Marieke en Leonie, behandelt elke aanvraag afzonderlijk. Wij zoeken de beste deals bij jullie vertrekdatum en bekijken welke bestemming het beste bij jullie gezelschap en de opgegeven reisdoelen past. Vinden wij zó’n scherpe deal dat er nog budget over is? Dan zorgen wij er natuurlijk voor dat dit wordt gebruikt voor een must-see excursie, OV-tickets of iets anders fantastisch.

Zo kun je er vanuit gaan dat je absoluut de beste deal te pakken hebt én je gegarandeerd een leuke, goed verzorgde verrassingsreis tegemoet gaat.

Send Me Anywhere is een onderdeel van de Zonvaart Reisgroep (in 2016 verkozen tot Beste Reisbedrijf van NL), een onafhankelijk reisbedrijf met diverse reismerken en meer dan 80 medewerkers. Wij kunnen de leukste verrassingsreizen samenstellen, omdat wij toegang hebben tot een heel uitgebreid boekingssysteem, waardoor wij de beste prijs/kwaliteit-verhouding naar originele bestemmingen kunnen bieden. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren en samenstellen van reizen kunnen wij niet alleen de beste deals verzorgen, ook is dit natuurlijk inclusief tips voor dat ene leuke restaurantje of dat onbekende straatje waar je zo leuk kunt shoppen.

www.sendmeanywhere.nl